Rihannan rohkeat lomakuvat nettiin – paljas peppu sai kyytiä! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esquire-lehti rankkasi taannoin poptähti Rihannan maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on puhunut julkisuudessa avoimesti seksuaalisuudestaan ja sänkypuuhistaan ja esimerkiksi kertonut pitävänsä dominoivasta seksistä.

Nyt Rihanna on viettänyt Välimerellä ökylomaa yhdessä ystäviensä kanssa. Neitokainen julkaisi lomakuviaan itse verkossa, ja niistä päätellen meno oli varsin vauhdikasta. Eräässä kuvassa ystävä nostaa supertähden string-bikineitä rasvatakseen laulajatähden paljaan pepun.

Kuva: Facebook

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin Rihannan vuoden naiseksi. Rihanna sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.