Tänään on 11.11.11 – onko sinua aihetta onnitella?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset ovat jopa vuosikausia odottaneet tilaisuutta päästä naimisiin sellaisena ikimuistoisena päivänä, josta muistetaan muutakin kuin häät. Helposti muistettavat päivämäärät ovat sellaisia. Tänään 11.11.11 on yksi ikimuistoisimmista päivämääristä vuosikymmeniin.

Päivämäärästä johtuen Suomessa ja muualla maailmassa kyseessä on todennäköisesti vuoden halutuin hääpäivä. Seuraava hieman vastaava päivä on ensi vuoden joulukuussa 12.12.12., mutta silloinkin päivämäärässä on kahta eri numeroa.

Eilen Kemin maistraatista kerrottiin Yleisradion uutisille, että pelkästään siellä vihkimisiä suoritetaan koko päivän ajan vartin välein, eli käytännössä kuin liukuhihnalta. Yleisradion saamien tietojen mukaan kiirettä on lähinnä maistraateissa, eli seurakunnissa päivä olisi hieman niitä rauhallisempi. Myös esimerkiksi TallinkSilja järjestää tänään Silja Symphonyllä 11 häät, ja nämä paikat varattiin alle vuorokaudessa.

Stara onnittelee kaikkia uusia aviopareja!