Kiinnostaako huumebisnes? Katso ensin tämä karmea esimerkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumebisneksessä pyörivät isot rahat, mutta samalla sen riskit ovat valtavat. Toiminta on luonnollisesti erittäin laitonta, mutta myös ilman virkavaltaa toiminta koituu usein kohtaloksi. Nyt Yhdysvalloissa on julkaistu valokuvia naisesta, joka kokeili onneaan alalla huonoin tuloksin.

Floridalainen neitokainen Heather Raybon päätti nimittäin ryhtyä tehtailemaan synteettisiä huumausaineita ja perusti oman pikku laboratorion. Eräänä kauniina päivänä vuonna 2004 laboratoriossa tapahtui kuitenkin räjähdys, joka tuhosi naisen kasvot. Kaunottaresta tuli samalla kertaheitolla hirviö. Kasvojen menetys ei vielä riittänyt viranomaisille, sillä nainen joutui vielä vastaamaan syytteisiin huumekaupasta.

Nyt tapaus on noussut uudelleen otsikoihin, sillä siitä tällä viikolla uutisoineen Radar Onlinen mukaan nainen ei onnettomuudesta huolimatta jättänyt huumebisnestä, vaan jäi tänä vuonna uudelleen kiinni huumeiden tehtailusta. Siperia ei siten opettanut.