Lauren Goodgerin liian tiukka mekko ratkesi julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen. Viime aikoina Goodger on onnistunut pudottamaan painoaan, ja hän onkin onnistunut siinä kiitettävästi.

Ilmeisesti uusi mekko oli kuitenkin valittu liian toiveikkaasti, sillä se ei kyennyt pitämään sisällään Laurenin vartaloa. Nyt  liian tiukka mekko on nimittäin ratkennut nolosti auki julkkisbileissä. Katso kuvat tästä.

Lauren Goodger kihlautui aiemmin tänä vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Erosta uutisoineen kumpikaan ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa eron olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.

Kesällä Lauren palkkasi itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjaajan, jonka ohjauksessa kilot ovat karisseet.

– Olen niitä ihmisiä, jotka saavat pudotettua painoa nopeasti, mutta paino myös nousee nopeasti. Sen huomaa kun treenaan ja syön terveellisesti tai kun en treenaa ja syön epäterveellisesti, Lauren Goodgear kertoi taannoin Closer-lehdelle.