Nörtti soitti iPhonen viasta viisi kertaa hätänumeroon – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen iPhone-puhelimet ovat vallanneet tehokkaasti maailman kännykkämarkkinoita, vaikka laitteista onkin löytynyt runsaasti vikoja, bugeja ja vakaviakin suunnitteluvirheitä. Monet Apple-fanaatikot suhtautuvat kuitenkin yhtiön laitteisiin edelleen kuin teknisiin puolijumaliin.

Nyt 48-vuotias amerikkalainen nörtti on hätääntynyt iPhonensa hajottua keskellä yötä. Juopuneelle miehelle ei tullut ensimmäiseksi mieleen viedä laitetta seuraavana päivänä huoltoon, sillä hän soitti välittömästi hätänumeroon. Sieltä ei kuitenkaan löytynyt apua rikkinäisen puhelimen korjaukseen, joten mies soitti vielä neljä kertaa uudelleen hätänumeroon.

Lopulta hätäpäivystäjät saivat tarpeekseen ja hälyttivät miehen kotiin apua. Apu oli kuitenkin poliisipartio, joka pidätti häirikkösoittajan. Mies ei ollut häirikköpuheluissaan kertonut mikä puhelimessa oli vikana, vaan ainoastaan kertonut, että se ei toiminut halutulla tavalla. Asiasta uutisoineen New York Post -lehden mukaan pidätetty mies on ystävänsä kanssa kehittänyt tietotekniikan ratkaisuja ja saanut myös alalle yhden patentin. Oikeudenkäynti alkaa 18. marraskuuta.