Rintaliivien toppaus pelasti AAA-rintaisen naisen hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut tarinoita, joiden mukaan povitaskussa olevat esineet ovat pelastaneet ihmishenkiä, kun luodit ovat pysähtyneet esimerkiksi iPodiin tai muistikirjaan. Nyt eräs brittinainen on pelastunut rintaliiveissään olevien toppausten ansiosta.

Rajuun auto-onnettomuuteen Glasgow’n liepeillä joutunut 28-vuotias perheenäiti saa kiittää topattuja rintaliivejään siitä että on edelleen elossa. Lääkäreiden mukaan ilman liivien täytettä Lisa Somerville olisi todennäköisesti kuollut kylkiluiden lävistäessä hänen sydämensä. Nyt toppaukset kuitenkin pehmensivät iskua huomattavasti. Uhri ei käyttänyt turmahetkellä turvavyötä.

Somerville oli ajamassa kotiinsa, kun raju myrsky puhkesi. Myrskyssä hän menetti yllättäen ajoneuvonsa hallinnan ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Nokkakolarin jälkeen hänet jouduttiin leikkaamaan irti autonromusta. Nainen loukkaantui vakavasti, sillä esimerkiksi hänen keuhkonsa puhkesi. Ilman rintaliivien toppauksia vammat olisivat kuitenkin olleet kuolettavat, Daily Mail uutisoi.

AAA-rintainen Somerville oli käyttänyt runsaasti toppauksia teini-ikäisestä saakka. Onnettomuuden jälkeen hän kiitteli toppauksiaan, mutta oli samalla kuitenkin pahoillaan siitä, että hänen lattarintansa saivat näin paljon julkisuutta. Siksi hän on nyt päättänyt ottaa silikonirinnat.