Twitter ei uskonut julkkistähden henkilöllisyyttä – tämä auttoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook on viime kuukausina ottanut tiukan linjan identiteettivarkauksiin, ja muutaman kerran palvelu on heittänyt niin sanotusti lapsen pesuveden mukana. Monien oikeiden tähtien tilit on suljettu, kun niitä on luultu tekaistuiksi. Samanlainen käytäntö on huippusuositun Twitter-mikroblogin kanssa.

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Jason Segel päätti äskettäin ryhtyä kirjoittamaan elämästään Twitter-blogissa. Hän oli kuitenkin niin tunnettu henkilö, että tilin avaaminen omalla nimellä ei onnistunutkaan niin kovin helposti. Lopulta mies keksi loistavan keinon vahvistaa olevansa itse avaamassa käyttäjätiliä, sillä hän lähetti ylläpidolle kuvan itsestään ja haluamansa tilin tunnuksesta. Se auttoi, ja nyt Segel on päässyt mikrobloggaamisen makuun.

Kuva: Twitter