BB-Sebastian järkyttyi asukkaiden seksisessiosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tänään kuumaa toimintaa, kun talon lemmenpari ryhtyi intiimiin kanssakäymiseen keskenään keskellä päivää ja muiden läsnäollessa. Makuuhuoneen peiton alla tarvittiin myös kondomeja, mutta seksisessiolla oli yksi yllättävä seuraus.

BB-Annika ja BB-Mikael puuhastelivat häpeilemättä peittonsa alla, ja lopulta muut asukkaat päättivät antaa heidän jatkaa puuhiaan keskenään ja poistuivat makuuhuoneesta. Siinä vaiheessa harras uskovainen BB-Sebastian sai tietää tilanteesta ja ryntäsi makuuhuoneeseen, koska ei voi ymmärtää esiaviollista seksiä.

– Eihän täällä tapahdu mitään? Mä luotan siihen. Eihän täällä tapahdu mitään? Sebastian päivitteli pariskunnan yllätettyään Annikan ja Mikaelin sängystä.

Pian mies saatiin poistumaan huoneesta ja peiton heiluttaminen jatkui. Tilanteesta silminnähden järkyttynyt Sebastian meni sohvalle ja hautasi pään käsiinsä. Hän vaikutti olevan todella poissa tolaltaan. Seksisession päätteeksi pariskunta palasi muiden joukkoon, ja Sebastian aloitti tenttaamisen.

– Voitko Mikael luvata, että mitään ei tapahtunut? Sebastian kysyi.

– Itse asiassa penikseni ei edes koskettanut Annikan vaginaa, Mikael vastasi.

– Koska siinä oli kortsu välissä, Tanja tarkensi.

– Voi ei. Menkää tän jälkeen naimisiin. Sitten voitte kahdestaan rauhassa… Sebastian totesi.

Seuraavaksi Sebastian meni päiväkirjahuoneeseen purkamaan tuntojaan. Keskustelu aiheesta kuitenkin jatkui.

– Mitähän sun äitikin sanoo? Hyvä Annika, olet aina tahtonut pornotähdeksi. On hyvä aloittaa se telkkarista, Tanja naureskeli.