Uutuuspeli Call of Duty rikkoi maailmanennätyksen – tuotti heti enemmän kuin Twilight ja Harry Potter

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelimaailmassa käydään parhaillaan kovaa taistoa kahden uutuuspelin, Battlefieldin ja Call of Dutyn, välillä. Peli näyttää jo nyt selvältä, sillä niistä tuoreempi on nyt tehnyt maailmanennätyksen. Call of Duty: Modern Warfare 3 takoi nimittäin kauppojen kassoilla vuorokaudessa huimat 400 miljoonaa dollaria.

Tulos on parempi kuin millään viihdealan tuotteella koskaan aiemmin. Mukaan lasketaan siis sekä Twilight, Star Wars ja Harry Potter -elokuvat kuin Grand Theft Auto -hittipelit sekä maailman kaikki muut viihdetuotteet.

Peliyhtiö Activision Blizzardin johtaja Bobby Kotick vahvisti The Daily Mirror -lehdelle ennätyksen syntymisen. Aiemmin tällaisia tuottoja ei ole siis nähty yhden vuorokauden aikana.