Siperia opettaa: Gambialainen rakas viemässä naiselta miljoonaomaisuuden

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiossa nähtiin taannoin dokumentti, jossa kerrottiin kuinka eurooppalaiset naiset matkustavat seksilomille Gambiaan. Mukana oli myös suomalaisia vanhempia naisia, jotka saavat gambialaisilta miehiltä vastakaikua hieman toisella tavalla kuin kotona Suomessa.

Myös eräs 59-vuotias brittiläinen miljonäärileskirouva Christine Ince löysi puolisonsa kuoleman jälkeen uuden rakkauden 36-vuotiaasta gambialaisesta miehestä, jonka hän tapasi internetin deittipalstalla. Vuoden tapailemisen jälkeen pariskunta marssi alttarille, kun Ince luuli löytäneensä Mustapha Jabbaista elämänsä rakkauden.

Nyt tapaus on noussut Britanniassa otsikoihin, kun mies haki avioeroa ja vaatii nyt naiselta miljoonaomaisuutta. Mies jätti miljonäärin kahden vuoden avioliiton jälkeen. Samalla hän otti mukaansa avioliittotodistuksen, jota tarvitsee voidakseen asua Britanniassa. Kolmen lapsen äiti ei kertomansa mukaan epäillyt miehen aikeita, koska tämä ei koskaan ottanut puheeksi naisen varallisuutta. Siksi heillä ei ole myöskään avioehtoa. Nyt jätetty miljonääri väittää, että kyseessä oli tekaistu avioliitto. Lisäksi hän syyttää miestä uskottomuudesta.