Gucci julkaisi lasten malliston: takki 3 200 euroa ja käsilaukku 450 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä sitten lastenvaatteet olivat usein kierrätystavaraa, joka kiersi perheissä ja suvuissa lapselta toiselle. Sittemmin ala on mullistunut, kun lapset osaavat jo vaatia itselleen merkkivaatteita ja tietävät hyvin mistä puhuvat.

Nyt luksusmerkki Gucci on iskenyt kiinni tähän nopeasti kasvavaan segmenttiin lanseeraamalla ensimmäisen lasten mallistonsa. Jatkossa julkkistenavat saavat näyttää merkkivaatteillaan tietä myös muille pienokaisille, sillä Guccin mallistosta löytyy lapsille koko vaatekerta lisäkkeineen.

Kuva: Gucci

Kovin moni perheenäiti on tuskin valmis sijoittamaan lapsensa takkiin 3.200 euroa tai viimeistelemään tyttärensä lookin 450 euron käsilaukulla. Tarjolla on myös smokkeja ja pukuja pikkupojille sekä ekaluokalaiselle koululaukku 700 eurolla. Tuotteita myydään Guccin ensimmäisellä lastenosastolla, joka on nyt avattu New Yorkiin. Luksusmerkki on pestannut malleikseen Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn kaksoset Maxin ja Emman.