Henna Kalinainen sai huutia BB-talossa: ”Sehän oli ihan vamppi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Big Brother -talossa on jälleen vuorossa suora häätölähetys, ja asukkaat valmistautuvat parhaillaan illan jännittäviin tapahtumiin. Samalla tulivat puheeksi myös monet talosta aikaisemmilla kausilla poistetuista ja sittemmin julkisuuteen jääneistä asukkaista.

BB-Tanja otti puheeksi Henna Kalinaisen, joka tuli alunperin tunnetuksi samaisesta ohjelmasta. Talossa äskettäin käväissyt BB-Matti oli naureskellyt Hennalle, mutta lensi itse lopulta talosta aivan yhtä nopeasti kuin Kalinainen.

– Me puhuttiin Matin kanssa jotain Hennasta, että se tuli Big Brotheriin hakeen sen julkisuuden ja että se oli täällä kaks viikkoa ja että se tippui heti kun sitä sai äänestää. Se oli kaks viikkoo, kun ekalla viikolla sitä ei saanut nimetä ja sit sen putos heti. Sit niin kävi Matille itselleenkin, Tanja totesi.

– Oliko se tunnettu yhtään mistään? Sebastian ihmetteli.

– Se oli jonkun urheilijan kanssa. Mikä se oli? Mikael? Tanja yritti muistella.

– Mikael Forssell? Sebastian totesi epäuskoisena.

– Se ehti sählätä sen Mikael Forssellin kanssa kun muut oli jo menneet taloon. Se ei saanut kertoa niille tapahtumia, jotka oli tapahtunut ulkomaailmassa sen jälkeen kun BB oli jo alkanut, Tanja kertoi.

Myös Suvi kertoi tavanneensa Hennan ulkomaailmassa. Hän kuitenkin totesi, että Henna näyttää nykyisin paljon paremmalta kuin aiemmin.

– Sehän oli ihan vamppi yhdessä välissä. Se on tanssinut mun kanssa Hotelli Vantaassa. Se oli ihan järkyttävä. Mä näin siitä just jonkun haastattelupätkän, kun se on alkanut katsoa mitä laittaa suuhunsa ja käy salilla. Sit sillä oli luonnolliset meikit ja muutenkin paljon parempi, Suvi kehui.