Jessica Jane Clement ikuistettiin rannalla Brasiliassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin jo nyt seurattu tähti.

Viime aikoina Jessica Jane Clement on ikuistettu jättirintoineen topless-kuvien lisäksi myös bikineihin sonnustautuneena uima-altaassa ja suihkussa sekä alusvaatemainoksissa makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja suihkussa. Tällä kertaa Jessica on kääntänyt upealla vartalollaan katseita uimarannalla Brasiliassa.

26-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.