Lady Gaga lietsoo huhuja – sukupuolenvaihtoleikkauksesta todisteita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga murtui aiemmin tänä vuonna kuultuaan 14-vuotiaan faninsa itsemurhasta. Teinipoikaa kiusattiin rajusti koulussa ja haukuttiin muun muuassa homoseksuaaliksi. Poika yritti hakea apua ongelmiinsa ennen kuolemaansa blogikirjoitusten avulla.

Viikonloppuna maailmalla on jälleen kohuttu supertähden sukupuolesta, joka on ollut otsikoissa jo reilun vuoden ajan. Tuoreimmassa käänteessä poptähti vihjasi itse Twitter-blogissaan käyneensä sukupuolenvaihtoleikkauksessa. Todisteena tapahtuneesta toimii poptähden verkossa julkaisema video. Kyseessä voi tosin olla myös markkinointitempaus, koska Lady Gaga on ollut viime aikoina totuttua vähemmän otsikoissa. Tänään hän vierailee X Factor -ohjelmassa, ja mediat odottavat tähdeltä lisää paljastuksia tästä kuumasta aiheesta.

Pari viikkoa sitten Lady Gaga aloitti taistelun koulukiusaamista vastaan. Tähden Born This Way -hyväntekeväisyysjärjestö nimittäin aloittaa projektin, jonka tarkoituksena on estää koulukiusaamista. Poptähti ohjaa projektia äitinsä Cynthia Germanottan kanssa.

Taannoin Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita, ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.