Liam Neeson pissasi housuihinsa – poistui vihellellen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Laskettelulomalla päähänsä saamaan iskuun menehtynyt näyttelijätär Natasha Richardson menehtyi maaliskuussa 45-vuotiaana.

57-vuotias Neeson palasi julkisuuteen elokuussa Five Minutes of Heaven -elokuvansa ensinäytöksessä New Yorkissa. Nyt Neeson on kuvattu poistumassa The Dorchester -hotellin ravintolasta Lontoossa. Paparazzikuvista kävi pian ilmi, että tähden jalkovälissä oli paljonpuhuva tummempi läikkä. Se ei kuitenkaan Neesonia vaivannut, vaan hän poistui paikalta vihellellen.

Syksyllä Liam Neesonin Taken-hittielokuvan kerrottiin saavan viimein jatkoa. Ensimmäisen leffan ohjasi Pierre Morel ja nyt Taken 2 -elokuvan ohjaajaksi on Variety-lehden mukaan kiinnitetty Olivier Megaton. Jatko-osan tarinasta ei ole vielä annettu tarkempia tietoja, mutta se tulee ennakkotietojen mukaan sijoittumaan edeltäjänsä tavoin Eurooppaan.