Spaissaritähden muodonmuutos homssuisesta kotiäidistä rintavaksi viettelijättäreksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Pari kuukautta sitten julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa.

Nyt Mel B on palannut parrasvaloihin näyttävästi. Viime kuussa hänet kuvattiin homssuisena kotiäitinä, mutta tällä viikolla entinen poptähti näyttäytyi upeana rintavana viettelijättärenä Sydneyssä järjestetyissä julkkisjuhlissa. Katso kuvat tästä.

Tuorein tulokas oli Brownille kolmas, mutta ensimmäinen yhteinen lapsi miehensä Stephen Belafonten kanssa. Nyt Mel B on kommentoinut synnytystään julkisuudessa. Hän muisteli onnellista perhetapahtumaa innolla.

– Kun lapsi viimein tuli, niin Stephen oli pyörtyä, Phoenix kirkui ja minä nauroin niin, että lapsi popsahti ulos. Hän on niiiiiin upea, Mel B kirjoitti Twitter-blogissaan.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.