Noloimmat seksissä tapahtuvat mokat – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naistenlehdet pursuavat seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä artikkeleita, ja esimerkiksi erilaisia neuvoja parempaan seksiin on julkistettu vuosikymmenten varrella tuhansien listojen verran. Nyt amerikkalainen The Gloss on listannut yleisimpiä seksissä tapahtuvia noloja mokia.

Ensimmäisenä listalla on miesten ongelma, jossa sukupuolielin ei olekaan halutulla hetkellä tarpeeksi juhlakunnossa varsinaisen toiminnan aloittamiseen. Verkkojulkaisu neuvoo, että siinä vaiheessa ei kannata ottaa kättä avuksi ja pahentaa tilannetta entisestään. Toisena listalla on oksentaminen, joka tulee julkaisun mukaan yleisimmin eteen, kun tyhjään vatsaan on ennen seksin harrastamista kumottu viinipullo tai toinenkin.

Sammuminen sänkyyn on jostain syystä vasta listan kolmannella sijalla ehkä osin siksi, että se lienee varsin yleistä. Myös neljäntenä listalla oleva kumppanin kutsuminen väärällä nimellä on yksi noloimmista mokista ja saattaa pahimmassa tapauksessa lopettaa illan siihen. Viidentenä listalla on fraasin ”Rakastan sinua” sanominen – ainakin liian aikaisessa vaiheessa suhdetta.

Listan kymmenen noloimman seksimokan joukkoon mahtuvat edellä mainitun viiden lisäksi myös sängystä putoaminen, pieraiseminen, vaginapieraiseminen, yllätetyksi tuleminen, kumppanin poistuminen kesken kaiken huonon seksin takia ja kuukautisten alkaminen.