Orava teki källin autoilijalle – konepellin alta löytyi yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen autoilija on saanut pähkinäisen visan ratkaistavakseen, kun hänen autonsa ei startannut eikä vikaa löytynyt. Mies kutsui hätiin tiepalvelun, jonka asiantuntijan kanssa auton vikaa ryhdyttiin paikallistamaan.

Päällisin puolin kaikki näytti olevan kunnossa, kunnes miehet huomasivat avata ja tarkistaa auton ilmansuodattimen. Samalla selvisi myös auton ongelma. Sieltä löytyi nimittäin satoja tammenterhoja, jotka orava oli tallettanut auton moottoriin pahan päivän varalle.

Autoa säilytettiin tammen alla, joten viereinen auto oli ilmeisesti ollut oravan mielestä kätevä piilopaikka herkuille. Micheldeverissa Hampshiressa asuva mies kertoi Daily Mail -lehdelle, ettei hän ollut saada naurunremakkaa loppumaan, kun syy auton ongelmiin viimein selvisi.