Pippa Middleton oli tuhma koulutyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Muun muuassa amerikkalainen näyttelijäuros Justin Timberlake myönsi äskettäin olevansa ihastunut Pippaan.

Nyt entinen koulutoveri Gabby Young on paljastanut lehdistölle, että Pippa oli tuhma koulutyttö. Metro-lehden mukaan julkkistähti ei ole unelmaminiä, sillä teini-ikäisenä Marlborough Collegessa Pippa osasi käyttäytyä myös huonosti.

– Kävin monilla tunneilla yhdessä Pippan kanssa. Olimme aika tuhmia ja aina keksimässä kepposia opettajille. Opettajat syyttivät aina minua siitä, että johdin hänet huonoille teille. Pippa selvisi aina syytöksistä. Toisin kuin minä, hän oli hyvin urheilullinen. Myös pojat pitivät hänestä, Gabby Young kertoi Sunday Telegraph -lehdelle.

Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.