Asiakas suivaantui: ”Törkeä kassaneiti huusi miehelleni olevansa vapaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin keskustelupalstoilla tapahtuu jonkin verran sellaista, että jotkut henkilöt kirjoittavat provosoivia ”trolleja” vain nähdäkseen miten muut ihmiset niihin reagoivat. Nyt eräs potentiaalinen trolli on kuitenkin paisunut varsinaiseksi keskusteluksi Vauva-lehden keskustelupalstalla.

Viestiketjun aloittanut kirjoittaja päivitteli kaupassa kokemaansa kassaneidin törkeää käytöstä, kun tämä oli huutanut hänen miehelleen, että ”Täällä on vapaa kassa”. Tämä siitä huolimatta, että miehellä oli nainen ja lapsi mukanaan. Viesti olisi voitu helposti kuitata sillä, että kyseessä oli selvä vitsi, mutta sen sijaan asiasta käynnistyikin vilkas keskustelu.

– Kai nyt ilmoitit kassan esimiehelle, ja haukuit kassaneidin myös pataluhaksi. Johan miehesi on arestissa? Törkeitä kyllä nuo kaikenmaailman heitukat, kun väkisin ovat viemässä miehet meiltä kunnon perheenäideiltä, nimimerkki kauheeta kommentoi.

– Kuule hei, yritätkö sinä vielä puolustella niitä vikittelijöitä? Niitä on joka marketissa ja se huutelu on kuule tasan tarkkaan miesten onkimiseksi ja bonusten lupailu ym., kyllä ne tiedetään. Avaa sinäkin silmäsi, suosittelen! toinen kirjoittaja purkaa tuntojaan.

Sosiaalisessa mediassa onkin viikonloppuna ihmetelty lähinnä sitä, että kirjoittajat tuntuvat ottaneen alunperin varsin koomisen asian näinkin vakavasti. Osa viesteistä on vakavia vitsinä, mutta joukkoon tuntuu mahtuvan myös aidosti suivaantuneita ihmisiä.