Jennifer Love Hewittin rinnat pursuivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

Nyt Hollywoodin julkkistähtiä kuvattiin punaisella matolla uusimman Twilight-elokuvan ensi-illassa. Yksi katseiden kääntäjistä oli 32-vuotias näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt. Tähden asuvalinta nimittäin takasi ainakin paparazzien huomion, sillä Jenniferin korsettiyläosan kireys aiheutti ”pursuavan” efektin tämän rintamuksessa.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa