LMFAO-yhtyeen jättihitistä taas uusi videoparodia

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa myyntitilastojen kärkisijoja Party Rock Anthem -singlellään hallitsevan LMFAO:n Helsingin helmikuinen keikka myytiin äskettäin loppuun vartissa. Yhtye saapuu konsertoimaan Helsingin The Circus -klubille 16. helmikuuta.

Kerroimme äskettäin kuinka erääseen omakotitaloon oli kiinnitetty vähintään sata metriä RGB-ledinauhaa, ja sen tuloksena syntyi LMFAO-suosikkiyhtyeen Party Rock Anthem -kappaleen mukaan ohjelmoitu discotalo. Nyt saman kappaleen pohjalta on tehty hauska piirrosvideo, jonka pääosassa seikkailee maailmankuulu Ressu-koira.

Vuonna 2006 Los Angelesissa perustetun LMFAOn muodostavat dj:t ja räppärit Redfoo ja SkyBlu. Miehet ovat sukua legendaariselle Motown-tuottajalle Berry Gordylle. Varsin humoristisista videoistaan tunnetun bändin nimi LMFAO on initialismi sanoista Laughing My Fucking Ass Off, ja se lausutaan kirjain kirjaimelta.

Tänä vuonna julkaistu Party Rock Anthemn -musiikkivideo on kerännyt YouTubessa jo yli 200 miljoonaa katsojaa. Videolla Redfoo ja SkyBlu toivat uudelleen muotiin Shuffling-tanssityylin ja vaikutteita otettiin niin Michael Jacksonin massiivisista tanssiteoksista kuin zombie ja katastrofielokuvistakin.

LMFAOn ensimmäinen albumi, Party Rock, sai Grammy-ehdokkuuden parhaasta tanssi/elektronisen musiikin albumista, ja levyn singlejä myytiin yhteensä yli neljä miljoonaa kappaletta. Yhtyeen uusimmalta Sorry for Party Rocking -albumilta on Suomessakin ehditty julkaista myös Champagne Showers -kakkossinkku, sekä tällä hetkellä kovassa nosteessa oleva I Am Sexy and I Know It -kappale, jonka musiikkivideolla nähdään humoristisissa tunnelmissa myös aikuisviihdetähti Ron Jeremy.