Täh? Jessica Simpson synnyttää korkokengät jalassaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyksekkään julkkisuran luonut Jessica Simpson nauttii parhaillaan esikoisensa odotuksesta. Tähti odottaa yhteistä lasta kihlattunsa Eris Johnsonin kanssa. Simpson piti raskautensa pitkään salassa, mutta nykyään hän esittelee ylpeänä paisunutta vauvamahaansa.

Laulaja onkin puhunut viime aikoina julkisuudessa avoimesti raskaudestaan. Äskettäin hän paljasti raskauden aiheuttaneen hänelle haisevia sivuvaikutuksia, sillä Simpson piereskelee jatkuvasti. Nyt ulkonäölleen uskollinen kaunotar kertoi aikovansa synnyttää esikoisensa korkokengät jalassa.

– Synnytän varmaankin lapseni 10 senttimetrin koroissani. Lääkärini pyysi kylläkin minua hävittämään korkokenkäni, mutta siihen en suostu, Simpson kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

Vaalea kaunotar kertoi myös, että hän on isompi kuin koskaan. Hän tuntee kuitenkin tällä hetkellä olevansa sinut vartalonsa kanssa. Raskauden myötä kiloja kerännyt tähti kertoi myös, että hän aikoo olla ”cool” äiti.

Poptähti Jessica Simpson oli naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa kolmen vuoden ajan. Kaunotar on paljastanut menettäneensä neitsyytensä silloiselle aviomiehelleen, sillä hän varjeli koskemattomuuttaan avioliittoa varten. Nykyään Simpson on kihloissa futispelaaja Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta kihlautui viime talvena ja heidän on uutisoitu astelevan alttarille tulevien kuukausien aikana.