Perhe raivostui – Michael Jacksonin kuolinvuode vedettiin myynnistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi äskettäin tuomion julistamiseen. Oikeus katsoi laulajan henkilääkäri Conrad Murrayn syylliseksi supertähden tappoon. Murray on parhaillaan erikoistarkkailussa itsetuhoisten ajatustensa takia.

Uutisoimme äskettäin, että Jacksonin viimeinen leposija huutokaupataan. Julienin huutokauppayritys nimittäin asetti myyntiin poptähden jättimäisen sängyn, jossa laulaja veti viimeiset hengenvetonsa. Nyt poptähden läheisten kerrottiin raivostuneen sängyn kohtalosta ja pyytäneen huutokauppayritystä vetämään sen pois myynnistä.

Contact Music -sivuston mukaan myynnistä pois vedetyssä sängyssä ei ollut patjaa, koska se vietiin tutkimuksiin vuonna 2009 Jacksonin kuoleman jälkeen. Huutokauppayritys aikoo kuitenkin myydä laulajan lukuisia arvoesineitä, kuten taideteoksia, antiikkiesineitä ja huonekaluja. Joidenkin taulujen uskotaan menevän kaupaksi 30.000 dollarilla.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.