BB-asukkaat tyrmäsivät valeviikon: ”Ei tää voi olla tätä!”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaat eivät tiedä, että tänä vuonna tuotantokausi on ennätyspitkä. Useimmat asukkaat olettavatkin tänään alkaneen viikon jäävän viimeisekseen talossa. Kilpailun finaali kisataan kuitenkin vasta 11. joulukuuta.

BB-tuotanto ilmoitti eilen huijaavansa asukkaita tällä viikolla valeviikkotehtävän merkeissä. Tänään aikaisin aamulla herätetyt asukkaat joutuivat pukeutumaan lämpimästi ja siirtymään talon tehtäväalueelle. Pihan maisemat eivät kuitenkaan miellyttäneet monia asukkaita.

Asukkaille hämäykseksi järjestetyn Nuoruutenne savotta -viikkotehtävän puitteet ovat nimittäin alkeelliset. Asukkaat muun muuassa asuvat savottapirtissa ja syövät muonaa. Heidän työtehtävänään on kasata halkoja pinoon tehtäväalueen seinälle.

– V**tu mä en ees tiedä, et mitä toi sana tarkoittaa, kiukustunut BB-Tanja kommentoi viikkotehtävän nimeä.

– Ei tää oo mikää valvomisfucking viikkotehtävä. Eihän tästä tuu mitään, mulla on nyt jo jalat jäässä, BB-Suvi sanoi.

Tylsän tuntuinen tehtävänanto aiheuttikin asukkaiden keskuudessa kiivaita mielipiteitä. Moni asukas arvelikin oikein, että kyseessä ei ole oikea viikkotehtävä.

– Vaikka tää on meidän viikkotehtävä, niin mua kyl vähän epäilyttää. Täs on pakko tulla jotain, ei tää voi olla tätä. Kohta kaikkiahan alkaa jo kyrsimään, BB-Mikael kommentoi.

– Pakko tän on olla peitetehtävä, BB-Sebastian päätteli.

Ohjelman verkkosivujen mukaan oikeassa viikkotehtävässä asukkaat tulevat työskentelemään Tonttupajalla kiltteinä tonttuina. Tehtävän lopuksi asukkaille järjestetään odotetut pikkujoulubileet. Talon kuudelle asukkaalle ilmoitetaan tällä viikolla BB-kauden todellinen pituus.