Amanda Seyfried esitteli timmin takamuksensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Entinen lapsimalli teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.

Nyt viime aikoina bikineissäkin viihtynyt Amanda kuvattiin Beverly Hillsissä kireissä farkuissa. Hoikka näyttelijätär tarjoilikin paparazzeille melkoisia näkymiä, sillä Amanda nähdään kuvissa muun muuassa pyllistelemässä kameroille. Pieneen toppiin pukeutunut tähti oli vierailemassa paikallisessa eläinsairaalassa.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muuassa mainoksissa yhdessä Gossip Girl -tähti Leighton Meesterin kanssa.