Michael Jacksonin tappajan tuomio kuin vitsi: ”Pääsee vankilasta ennen joulua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi äskettäin tuomion julistamiseen. Oikeus katsoi laulajan henkilääkäri Conrad Murrayn syylliseksi supertähden tappoon. Lisäksi syyttäjä vaatii Murrayta maksamaan 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Los Angelesin tuomioistuin julisti tällä viikolla, että Jacksonin tappanut Murray joutuu neljäksi vuodeksi kaltereiden taakse. Nyt lääkärin läheiset paljastivat, että Murray voi päästä ulos vankilasta jo ennen joulua. He nimittäin uskovat, että Murray saa mahdollisuuden suorittaa tuomionsa kotiarestin muodossa, koska Jacksonin tapossa ei käytetty väkivaltaa.

– Murrayn asianajajat ovat jopa huojentuneita siitä, että tuomari Pastor ei määrännyt lääkärille yhdyskuntapalvelua. Hän ei olisi ollut turvassa, jos olisi joutunut keräämään roskia ja pesemään graffiteja, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Murrayn kotiarestin päättää Los Angelesin 69-vuotias sheriffi Lee Baca. Lääkäri toivoo pääsevänsä kotiin ennen joulua ja hänen asianajajansa uskovat sen olevan täysin mahdollista. Äskettäin Jacksonin Katherine-äiti kertoi, ettei ollut lainkaan tyytyväinen tuomioon. Poikansa traagisesti menettäneen äidin mielestä vankilareissu jää nimittäin Murraylle aivan liian lyhyeksi.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.