Jessica Simpsonin jättirinnat paisuvat silmissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyksekkään julkkisuran luonut Jessica Simpson nauttii parhaillaan esikoisensa odotuksesta. Tähti odottaa yhteistä lasta kihlattunsa Eris Johnsonin kanssa. Simpson piti raskautensa pitkään salassa, mutta nykyään hän esittelee ylpeänä paisunutta vauvamahaansa.

Laulaja onkin puhunut viime aikoina julkisuudessa avoimesti raskaudestaan ja kertonut muun muuassa, että on ”isompi kuin koskaan”. Tähden tuoreimpien kuvien perusteella etenkin Simpsonin rintavarustus on paisunut entisestään raskausaikana. Vaalea kaunotar esitteli tällä viikolla muhkeita rintojaan New Yorkissa hyvin avonaisessa paidassa.

Poptähti Jessica Simpson oli naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa kolmen vuoden ajan. Kaunotar on paljastanut menettäneensä neitsyytensä silloiselle aviomiehelleen, sillä hän varjeli koskemattomuuttaan avioliittoa varten. Nykyyän Simpson on kihloissa futispelaaja Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta kihlautui viime talvena ja heidän on uutisoitu astelevan alttarille tulevien kuukausien aikana.