Michael Jacksonin tappaja ei tyydy vankilatuomioonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi äskettäin tuomion julistamiseen. Oikeus katsoi laulajan henkilääkäri Conrad Murrayn syylliseksi supertähden tappoon. Lisäksi syyttäjä vaatii Murrayta maksamaan 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Nyt supertähden tappajan uutisoitiin valittavan tuomiostaan valitusoikeudenkäynnissä. Los Angelesin miestenvankilassa parhaillaan viruva Murray yrittää nimittäin korjata vankeustuomiotaan edustamalla itseään valitusoikeudenkäynnissä. Murray on saanut lakiasioissa apua asianajaja Nareg Gourjianilta.

– Tässä jutussa on kultakaivoksen verran asioita, joihin voi tarttua. Murray on varma siitä, että hänen tuomionsa tulee muuttumaan, Gourjian kertoi TMZ-sivustolle.

Murrayn tuomiota on pidetty kuin vitsinä, sillä hänen uskotaan vapautuvan vankilasta jo ennen joulua. Äskettäin Jacksonin Katherine-äiti kertoi, ettei ollut lainkaan tyytyväinen tuomioon. Poikansa traagisesti menettäneen äidin mielestä vankilareissu jää nimittäin Murraylle aivan liian lyhyeksi.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.