Gemma Artertonin rinnat olivat pullahtaa mekosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

James Bond: Quantum of Solace -elokuvan naistähti Gemma Arterton meni taannoin naimisiin samaisessa elokuvassa päätähti Daniel Craigin sijaisvartaloa esittäneen stuntmiehen kanssa. 25-vuotias brittikaunotar näytteli Bond-elokuvassa agentti Strawberry Fieldsia.

Nyt kurvikkaasta vartalostaan tunnettu Gemma kuvattiin uuden Byzantium-elokuvansa kuvauksissa avonaiseen mekkoon pukeutuneena. Punaiseen leningin kaula-aukko oli nimittäin niin valtava, että tähden rinnat olivat pulpahtaa piiloistaan ulos. Gemma näyttelee elokuvassa Clara-vampyyria.

Vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan on ohjannut Interview With the Vampire -elokuvan ohjaaja Neil Jordan. Elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Saoirse Ronan, Sam Riley ja Daniel Mays. Vampyyerielokuvaa on kuvattu muun muuassa Englannin Hastingsissa.

Gemma Arterton on aiemminkin seurustellut kuvausryhmän jäsenen kanssa, sillä taannoin hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.