Suosikkiyhtye Elonkerjuu tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen hajoamisen jälkeen muodostunut Elonkerjuu tekee paluun. Yhtye on tehnyt uuden levytyssopimuksen ja ensimmäinen albumi on luvassa ensi vuoden aikana.

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali solmivat levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Päätös Elonkerjuun jatkamisesta kypsyi kesän aikana. Nyt edellisen yhtyeen hajoamisen pölyt ovat laskeutuneet ja Elonkerjuu on valmis jatkamaan. Yhtye on tehnyt syksyn aikana jo uusia kappaleita

– On ollut hienoa huomata kuinka meidän yhteinen tekeminen on enemmän kuin tekijöidensä summa. Bändi toimii! Eikä se mielestäni ole mikään ihme, me jätkät ollaan soitettu kimpassa jo kaksikymmentä vuotta ja Elonkerjuukin on ollut kasassa yli kymmenen vuotta, kitaristi Simo Ralli kertoo.

– Voi ylypiänä sanoa ettei monellakaan bändillä ole tuollaista historiaa takana. Kyllä tässä on väkisin oppinut jotain. Tyhymiähän tässä oltaas, jos ei tätä hommaa osattaasi. Emme etsi vain laulajaa tai keulakuvaa bändille. Etsimme henkilöä, jolla on sydän ja sielu musiikin tekemiseen. Etsimme täysvaltaista bändinjäsentä, jolla on tuoda omaa näkemystä, lauluja, ja on valmis liittymään Elonkerjuun tiiviisehen ryppääseen. Antamaan kaikkensa, Ralli kiteyttää.