Lehmät hyökkäsivät – Elizabeth Hurley juoksi henkensä edestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley erosi viime vuonna aviomiehestään Arun Nayarista. Hurleyn rinnalla nähtiin pian tämän jälkeen uusi mies, urheilutähti Shane Warne. Myös tämä suhde päättyi nopeasti uskottomuuteen.

Nyt hulppean maatilan Englannin Gloucestershiressä omistava Elizabeth kertoi joutuneensa juoksemaan lehmälaumaa karkuun. 46-vuotias tähti nimittäin sprinttasi huimaa vauhtia koiriensa kanssa maatilan pellolla, jotta sai karistettua häntä jahtaavat lehmät taka-alalle.

– Lehmäni jahtasivat minua ja labradorinnoutajiani. En ole juossut yhtä kovaa 30 vuoteen, Elizabeth kirjoitti Twitter-blogissaan.

Eläinrakas näyttelijätär kertoi myös äskettäin, että hänen Ping Pong -niminen papukaijansa on alkanut kiroilemaan. Puhetta matkiva papukaija nimittäin sanoo nykyään muun muuassa ”painu v***tuun”. Elizabethin mukaan siipiveikko oppi rumia sanoja eläinkaupassa.

Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Hurleyllä on Damian-poika ex-aviomiehensä kanssa. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.