50 Cent halusi nähdä Lindsay Lohanin jalkovälin – toive toteutuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa otsikoista. Kymmeniä miljoonia tienaavan tähden ura ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kunnossa, sillä hän ajautui kesällä kahnauksiin levy-yhtiön kanssa.

Nyt Fifty on saanut kuitenkin ilon aiheen, sillä hän on aiemmin toivonut näkevänsä joskus Lindsay Lohanin alastomana. Nyt toive on toteutumassa, kun Lohan on poseerannut Playboy-lehden kuvissa nakuna.

– En ole vielä nähnyt kuvia, mutta olen aina pohtinut miltä Lindsayn jalkoväli näyttää. Katson kullä kuvat ja katsotaan sitten mitä tapahtuu, 50 Cent kertoi Hollyscoop-julkaisun mukaan American Giving Awards -gaalassa.

Elokuussa 50 Centin levy-yhtiö veti räppärin tulevan uuden Black Magic -albumin pois julkaisusta, eikä suostunut julkaista levyä. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan.

– En voi uskoa etten voi julkaista uutta albumiani. Intescope on aivan p**seestä tällä hetkellä. Olen pahoillani kaikkien fanieni puolesta, 50 Cent kirjoitti Twitter blogissaan.

50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa ”kolmanneksi pyöräksi”.

– On mielenkiintoista hengailla De Niron ja Pacinon kanssa. He saavat paljon enemmän huomiota kuin minä, joten olen kuin kolmas pyörä. Saan mahdollisuuden olla tavallinen jätkä heidän rinnallaan, 50 Cent kertoi omgwire-sivuston mukaan.

Kerroimme taannoin kuinka hiphop-tähti 50 Centin ökykartanosta löydettiin murtovarkaita. Sen jäljeen Fifty pani kartanon myyntiin. Sisäkuvien perusteella talo voisi hyvinkin olla luksushotelli tai kongressikeskus.