Michael Jacksonin hiuksista tehdään karmaiseva kierrätystuote

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Edesmenneen poptähden Michael Jacksonin perhe järkyttyi äskettäin, kun laulajan kuolinvuoteen uutisoitiin olevan myytävänä huutokaupassa. Sittemmin Jacksonin viimeinen leposija vedettiin myynnistä. Huutokaupassa myydään kuitenkin lukuisia muita poptähden tavaroita kuten antiikkiesineitä ja arvokkaita tauluja.

Nyt Online Gambling Pal -yritys aikoo osoittaa kunnioitusta popin kuninkaalle erikoisella tavalla. Yritys nimittäin teettää Jacksonin hiuksista rulettipallon. Yritys osti taannoin 10.870 dollarilla poptähden hiuksia ja aikoo nyt tehdä uniikin muistoesineen arvostetun viihdetaiteilijan kunniaksi.

– Aiomme teettää Michael Jacksonin hiuksista rulettipallon. Se tulee olemaan uniikki kunnianosoitus miljoonia ihmisiä viihdyttäneelle Jacksonille, yritys kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Yritys kertoi, että pallo tullaan tekemään korkeimmilla ammattistandardeilla. He haluavat nimittäin varmistaa, että palloa voidaan käyttää missä tahansa rulettipöydässä. Heidän mielestään tällä tavalla me voimme kaikki yhdessä taata sen, että Jackson tulee ”rokkaamaan ja rollaamaan” ikuisesti.

Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi äskettäin ja oikeus katsoi tähden henkilääkärin Conrad Murrayn syylliseksi supertähden tappoon. Syyttäjä vaati tuomion julistamisen jälkeen, että Murray maksaisi 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille. Murray on parhaillaan vankeudessa ja hänellä on erityisvartiointi. Lääkärin asianajajan mukaan Murrayta kohdellaan vankilassa ”kuin Hannibal Lecteriä”.