Michael Jacksonin 13-vuotias tytär liian nuori näyttelijäksi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin 13-vuotias tytär Paris Jackson sai äskettäin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nimittäin tulee näyttelemään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa. Elokuvan tuotosta merkittävä osa menee hyväntekeväisyyteen.

Nyt Parisin kuuluisa täti, Janet Jackson, kertoi olevansa huolissaan veljentyttärensä lapsinäyttelijän urasta. Hänen mielestään Paris nimittäin astuu liian aikaisin viihdemaailman pariin. Laulaja pelkääkin nyt sitä, että Paris menettää viihdebisneksen myötä lapsuutensa.

– Olen innoissani Parisin puolesta, mutta hänen roolinsa huolestuttaa minua. Viihdebisnekseen astuminen nuorella iällä ei ole helppoa, Janet kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Janet onkin antanut viime aikoina veljentyttärelleen useita neuvoja näyttelijän urasta. Tähti muun muuassa haluaa muistuttaa Parisille, että kannattaa opiskella ennen uran aloittamista. Paris on kuitenkin kertonut julkisuudessa, että hän on saanut jo elää normaalia lapsuutta.

Michael Jackson meni yllättäen naimisiin vuonna 1997 ihotautisairaanhoitaja Deborah Jeanne Rowen kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 13-vuotias Paris-tytär ja 14-vuotias poika Prince. Popin kuninkaaksi nimetyn Michaelin kolmannen Blanket-pojan äidin henkilöllisyyttä ei tiedetä, sillä lapsella oli sijaissynnyttäjä. Taannoin poptähti aiheutti maailmalla kritiikkiä, kun hän esitteli kolmannen lapsensa faneilleen hotellinsa parvekkeella. Michael piti nimittäin yhdellä kädellä kiinni vauvasta, joka riippui hetken kaiteen ulkopuolella.