Gabrielle Union kuvattiin rannalla Miamissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu amerikkalainen näyttelijätär Gabrielle Union on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Upeasta vartalostaan tunnettu neitokainen paljasti taannoin joutuneensa 19-vuotiaana raiskauksen uhriksi ja yrittäneen tappaa raiskaajansa ampumalla.

Nyt Anna palaa -elokuvassa cheerleaderiä näytellyt Gabrielle kuvattiin bikineissä Miamin rannalla. Tuoreimpien kuvien perusteella pian 40 vuotta täyttävän näyttelijättären vartalo on huippukunnossa. Gabrielle nautti auringosta ja vesileikeistä oransseissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Nebraskassa varttunut Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys ll -elokuva sekä The Honeymooners, Ruma Betty ja City of Angels -televisiosarjat. Seuraavaksi näyttelijätär tähdittää elokuvaa Good Deeds. Gabrielle oli viiden vuoden ajan naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa. Nykyisin hän seurustelee Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.