Tältä Jessica Alba näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikäs näyttelijätär Jessica Alba on kertonut julkisuudessa olevansa todella mustasukkainen aviomiehestään Cash Warrenista. Miljoonien miesten päiväuni meni naimisiin vuonna 2004 ja kaunottarella on kaksi yhteistä tytärtä elokuvatuottajamiehensä kanssa.

Vielä kuukausi sitten 30-vuotias Jessica Alba ikuistettiin paparazzikuviin hieman pyöreänä, mutta nyt vauvamasusta ja raskauskiloista ei ole enää aavistustakaan. Nyt Jessica on nimittäin kuvattu lomailemassa perheineen Meksikon Cabossa, jossa hän esitteli vartaloaan bikineissä.

Taannoin Jessica Alba kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin hän kertoikin jo haaveilevansa suurperheestä.