LMFAO:n keikalla tulipalo – supertähdet kiidätettiin lavalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu LMFAO-yhtye saapuu konsertoimaan Helsingin The Circus -klubille 16. helmikuuta. Suomen keikka myytiin loppuun vartissa. Yhtye on dominoinut maailman myyntilistojen kärkisijoja Party Rock Anthem -hittisinglellään.

Nyt LMFAO joutui keskeyttämään konserttinsa Hondurasissa tulipalon takia. Yhtyeen jäsen Redfoo kertoi nettiblogissaan, että heidät kiidätettiin pois lavalta takahuoneeseen tulipalon levitessä. Räppärin mukaan konserttilavan takahuoneen käytävillä oli savua.

– Eeppinen konsertti tänään! Olimme lavalla, kun meille kerrottiin tulipalosta. Menimme pukuhuoneisiimme ja käytävillä näkyi savua, Redfoo kertoi Twitter-blogissaan.

Ainakin 15 yhtyeen fania saivat tulipalon jälkeen happihoitoa. Räppäri toivoikin blogissaan, ettei kukaan ole loukkaantunut tulipalossa. LMFAO joutui peruuttamaan taannoin kolme keikkaansa Kanadassa räppäri Sky Blun selkävamman takia.

LMFAO:n ensimmäinen albumi, Party Rock, sai Grammy-ehdokkuuden parhaasta tanssi/elektronisen musiikin albumista, ja levyn singlejä myytiin yhteensä yli neljä miljoonaa kappaletta. Yhtyeen uusimmalta Sorry for Party Rocking -albumilta on Suomessakin ehditty julkaista myös Champagne Showers -kakkossinkku, sekä tällä hetkellä kovassa nosteessa oleva Sexy and I Know It -kappale, jonka musiikkivideolla nähdään humoristisissa tunnelmissa myös aikuisviihdetähti Ron Jeremy.