Turistien suosikkimaa kielsi kylpylät: ”Olivat kulissi prostituutiolle”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kokonainen maa on nyt kieltänyt kylpylät, kun Malediivien valtiossa tehtiin hämmästyttävä päätös. Yli tuhannesta pienestä saaresta koostuva valtio on monien turistien unelmakohde, mutta jatkossa siellä on turha yrittää päästä kylpylään edes luksushotellissa.

Maan viranomaiset vahvistivat huhut uutistoimisto AP:lle. Erikoisen päätöksen taustalta löytyy maan islamistipuolue Adhaalath, jonka mukaan kylpylät ovat ainoastaan kulissi prostituutiolle. Kylpylöiden lisäksi myös terveyshoitolat kuuluvat välittömästi voimaan astuneen sulkemismääräyksen piiriin.

Muslimipuolueen mukaan kylpylöissä on esimerkiksi soitettu ”syntistä musiikkia”. Viime viikkoina maan pääkaupungissa Malessa on järjestetty jopa mielenosoituksia, joissa on vaadittu kylpylöiden sulkemista, BBC uutisoi. Britannian yleisradioyhtiön mukaan matkailuyrittäjät ovat nyt huolissaan maan turismin tulevaisuudesta. Turismi on maan merkittävin tulonlähde.

Uusimmat