Leilani Dowding seksikkäänä tonttuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Leilani Dowding on tullut kotimaassaan tutuksi muiden muassa missinä, kolmossivun tyttönä ja televisiotähtenä. Aikoinaan hän oli kuitenkin mukana myös Miss Universum -kilpailuissa.

Nyt Leilani Dowding on kuvattu jouluisissa tunnelmissa rannalla. Kaunotar keikisteli etelän lämmössä, mutta siitä huolimatta tunnelma oli jouluinen. Hänellä oli nimittäin yllään pienet joulunpunaiset bikinit sekä päässään tietenkin tonttulakki. Katso kuvat tästä.

31-vuotias kaunotar Leilani Dowding voitti vuonna 1998 Miss Great Britain -kilpailun ja edusti maataan Miss Universum -kilpailussa. Seuraavana vuonna hän poseerasi The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Menestyksensä ansiosta hän lopetti opiskelun ja ryhtyi kokopäiväiseksi malliksi. Sittemmin hän poseerasi topless-kuvissa yhdessä Melanie-pikkusiskonsa kanssa. Vuonna 2003 Leilani rankattiin FHM-lehdessä maailman 89. seksikkäimmäksi naiseksi. Viime vuosina hän on työskennellyt useissa englantilaisissa televisio-ohjelmissa.