Molly Sims raskaaksi häämatkalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Molly Sims on tullut suomalaisille tutuksi muun muuassa suositun Las Vegas -televisiosarjan vaaleana tähtenä. Project Accessory -ohjelman juontajanakin toimiva Sims meni äskettäin naimisiin tuottaja Scott Stuberin kanssa intiimissä seremoniassa Kaliforniassa.

Nyt 38-vuotiaan kaunottaren uutisoitiin odottavan ensimmäistä lastaan aviomiehensä kanssa. Häämatkalta vastikään palannut Sims ilmoitti faneilleen ilouutisen tällä viikolla kotisivuillaan. Hän muun muuassa paljasti, että pariskunnan esikoinen sai alkunsa romanttisella häämatkalla.

– Olen niin onnellinen ilmoittaessani, että olen raskaana! Häämatka-vauvamme laskettu aika on heinäkuussa. Emme jaksa odottaa, että näemme hänet, Sims kirjoitti kotisivuillaan People-lehden mukaan.

Sims kertoi raskaudestaan aviomiehelleen hauskalla ja ikimuistoisella tavalla. Näyttelijätär nimittäin piilotti onnenkeksin sisälle paperilappusen, johon hän oli kirjoittanut odottavansa lasta. Pariskunta oli nauttinut illallista ja jälkiruoan aikaan Sims antoi onnenkeksin miehelleen. Stuber oli Simsin mukaan täysin yllättynyt, mutta onnellinen vauvauutisesta.

38-vuotias Molly Sims tunnetaan nykyisin pääasiassa Las Vegas -sarjan Delinda Delinen roolista. Ennen televisiouraansa hän teki menestyksekästä uraa mallimarkkinoilla ja poseerasi muiden muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Suosikkisarjan päättymisen jälkeen hän on näytellyt muutamissa elokuvissa, mutta ilman suurempaa menestystä. Vuonna 2009 hänet nähtiin elokuvissa Vaaleanpunainen Pantteri 2 ja Anna palaa! Sims tekee myös hyväntekeväisyyttä keräämällä rahaa esimerkiksi meksikolaisille orpolapsille.