Keira Knightley tarvitsi viinaa näytelläkseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

Brittinäyttelijättären tuorein elokuvarooli nähdään elokuvassa A Dangerous Method. Nyt 26-vuotias Keira kertoi juoneensa vodkashotteja vastanäyttelijänsä Michael Fassbenderin kanssa elokuvan kuvauksissa. Hän nimittäin halusi rauhoittua viinan avulla ennen rajun, väkivaltaisen ja piiskaamista sisältävän kohtauksen kuvaamista.

– Joimme pari vodkashottia ennen kuvaamista rauhoittuaksemme. Sen jälkeen joimme vielä shamppanjaa. Ne ovat hyvä yhdistelmä, Keira kertoi Culture-lehdelle.

Keira kertoi myös, että nykyään hän valitsee itselleen vain vaativia ja haastavia elokuvarooleja. Hän nimittäin haluaa tarttua työtarjouksiin, jotka tuovat varmasti rutkasti kokemusta. Keira kertoi myös rakastavansa sellaisia elokuvaroolejaan, jotka kauhistuttavat häntä.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa.