Provinssirock julkisti uusia esiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella jälleen ensi kesänä järjestettävä Provinssirock on julkistanut uusia esiintyjäkiinnityksiä. Aiemmin julkistettujen tähtien lisäksi Provinssirockissa tavataan amerikkalainen Kyuss Lives! ja ranskalainen elektronista musiikkia soittava M83.

Kyussin perintöä jatkavan Kyuss Lives! -kokoonpanon odotettu ensiesiintyminen Suomessa nähdään ensi kesän Provinssirockissa lauantaina. Kyuss-yhtyeen hajottua 90-luvun loppupuolella, ovat bändin jäsenet luoneet merkittävää uraa uusien projektiensa parissa, mutta paluuaikeita jouduttiin odottamaan aina viime vuoteen saakka.

M83 esiiintyy Törnävänsaaressa perjantai-iltana. Hurry Up, We’re Dreaming –albumilta lohkaistu single Midnight City on kerännyt YouTubessa jo yli neljämiljoonaa katselukertaa ja biisi on yltänyt myös suuren amerikkalaisen verkkomedian, Pitchforkin vuoden 2011 Top 100 -listan kärkeen.

Kotimaisista esiintyjistä lauantaina nähdään Stam1na, jonka viides pitkäsoitto Nocebo ilmestyy 8. helmikuuta. Lisäksi Provinssirockissa esiintyvät Jukka Poika & Sound Explosion Band, Chisu, Amorphis, Eläkeläiset ja Uusi Fantasia.