Onko Adriana Limalla täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan vuonna 2009. Viime aikoina Adriana on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt onnellinen äiti kuvattiin St. Barthin rannalla omassa elementissään. Adriana nimittäin esitteli kurvejaan ja treenattua vartaloaan värikkäissä bikineissä. Mallikaunotar muun muuassa poseerasi kameroille pienissä sinisissä bikineissä. Adriana nähdään pian televisiossa Super Bowl -tapahtumassa Teleflora-mainoksen kasvona.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 30-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.