CDON.com mokasi rajusti – paljasti Ylen laulukilpailun finalistit: ”Katsotaan mitä seuraamuksia koituu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion järjestämässä Uuden Musiikin Kilpailu -laulukilpailussa haetaan tänä vuonna Suomelle edustajaa Euroviisuihin. Kilpailun finalistit julkistetaan tänään kello 21.00 alkavassa televisiolähetyksessä. Eilen kilpailun järjestäjät tyrmistyivät, kun eräs nettikauppa paljasti finalistit ennen aikojaan.

Ruotsalainen CDON.com verkkokauppa ei kunnioittanut Yleisradion toivomusta pitää tiedot salassa televisiolähetykseen saakka, vaan se julkaisi artistien nimet verkkosivuillaan eilen illalla.

– Suomalainen media piti embargomme hyvin mutta ruotsalainen verkkolevykauppa julkaisi infon liian aikaisin. Verkkokaupan julkaisut operoidaan Ruotsista, joten syylliset löytyvät sieltä. Katsotaan mitä seuraamuksia heille tästä koituu, tuottaja Anssi Autio harmittelee.

Uusimmat