Tämä nettivideo vahvistaa odotetun klassikkokomedian paluun?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 1986 ikimuistettavimpiin komediaelokuviin lukeutunut Vaihda vapaalle, Ferris on jälleen otsikoissa, sillä hittikomedian jatko-osasta on väännetty kättä jo vuosien ajan. Nyt jatko-osa on jälleen mahdollisesti työn alla, mikäli tuoreimpia Hollywood-huhuja on uskominen.

Elokuvan päätähti Matthew Broderick ilmoitti vuonna 2008, että hän ei ole kiinnostunut jatko-osasta. Siten koko projekti kuivui kasaan. 49-vuotiasta Broderickia on pyydetty useita kertoja mukaan koulupinnauksesta suoranaista taidetta tekevän klassikkoelokuvan uuteen osaan, mutta hän oli mielestään jo aivan liian vanha kyseiseen rooliin.

Nyt E! Online kuitenkin kertoo, että Matthew Broderick on sittenkin vihjannut tekevänsä jatko-osan. Siihen viittaa verkossa julkaistu video, jossa Broderick avaa verhot ja toteaa kuinka voisi selvitä taas yhdestä työpäivästä. Taustalla soi hittikomediasta tuttu teema. Lisäksi mukana on päivämäärä, jolloin elokuvan odotetaan vahvistuvan.

Matthew Broderick avioitui vuonna 1987 Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkerin kanssa ja pariskunnalla on kuusivuotias poika. Vaihda vapaalle, Ferris oli toinen Broderickin kansainvälisistä läpimurtorooleista. Kolme vuotta ennen sitä hän oli tähdittänyt myös toista menestyselokuvaa War Games, joka sai suuren suosion erityisesti Yhdysvalloissa.