Justin Bieberin muodonmuutos yllätti – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on kunnostautunut viime aikoina hyväntekeväisyyden parissa. Poplaulaja muun muuassa osti joulun alla eräälle koululle kasapäin lahjoja 100.000 dollarin edestä. Myös Bieberin Under The Mistletoe -joululevyn tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Nyt Justin on osallistunut Cannesissa järjestettyyn NRJ Music Awards -tapahtumaan, jossa hän yllätti faninsa toden teolla. Omaperäisestä hiustyylistään tavaramerkkinsä tehnyt nuori tähti esitteli yllättäen uuden hiustyylinsä, jossa nuori mies näytti selvästi aikaisempaa aikuisemmalta.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Justin Bieber ryvettyi taannoin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.