Liam Neesonin viesti fanin puhelinvastaajaan: ”Tapan sinut”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson vietti viime vuoden hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Laskettelulomalla päähänsä saamaan iskuun menehtynyt näyttelijätär Natasha Richardson menehtyi viime vuoden maaliskuussa 45-vuotiaana.

57-vuotias Neeson on nyt ollut The Graham Norton Show’n vieraana Britanniassa. Hän oli markkinoimassa suuren suosion saaneen Taken-elokuvansa jatko-osaa ja tuli samalla jättäneeksi erään faninsa puhelinvastaajaan karmaisevan viestin. Sama teksti on tosin tuttu juuri Taken-elokuvasta.

Ensimmäisen Taken-elokuvan ohjasi Pierre Morel ja jatko-osan ohjaajaksi nimettiin Variety-lehden mukaan Olivier Megaton. Jatko-osan tarinasta ei ole vielä annettu tarkempia tietoja, mutta se tulee ennakkotietojen mukaan sijoittumaan edeltäjänsä tavoin Eurooppaan.