Tuhannet pikkutytöt sekosivat Helsingissä – katso mitä fanihysteriaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa huippusuosioon noussut irlantilainen parivaljakko Jedward ei ole Suomessa juuri viihdelehtien palstoilla näkynyt, mutta innokkaita faneja yhtyeeltä silti löytyy myös täältä. Sen osoitti Helsingin Nosturissa järjestetty konsertti, jossa nähtiin todellista fanihysteriaa.

Staran Chaos Tube -tiimi oli paikalla kun veljekset nousivat lavalle. Konsertin kuvagalleria julkaistaan pian. Sitä odotellessa hysterian taso voidaan kuitenkin tarkistaa oheiselta videolta.

Viime vuonna Britannian julkkisten Big Brother -talossa hetken asuneet Jedwardin pojat vakuuttivat aiemmin hiuksensa peräti miljoonasta punnasta. Duo kertoi halunneensa turvata tuuheat kuontalonsa, koska ne olivat vaarassa vahingoittua Big Brother -sarjan tehtävissä.

X Factor -realityohjelman kautta pinnalle ponnistanut irlantilainen veljesduo John ja Edward Grimes on aiheuttanut maassa hysteriaa ja noussut erittäin suosituksi. Duo esiintyi myös maansa vuoden 2011 euroviisuedustajana kappaleella Lipstick.