Pikkutytöt tappelivat pojasta – traaginen loppu

Ohhoh! · Neea Jokinen

Naisten väliset hiuksia repivät kissatappelut voivat saada alkunsa mistä tahansa. Esimerkiksi jotkut neitokaiset voivat ajautua rajuihinkin yhteenottoihin vaikkapa miehen takia. Nyt Yhdysvalloissa uutisoitiin rajusta alakouluikäisten tyttöjen välisestä kissatappelusta, jolla oli traaginen loppu.

Viidettä luokkaa käynyt 11-vuotias Joanna Ramos nimittäin menehtyi, kun hän ajautui käsirysyyn tyttökaverinsa kanssa. Kalifornian Willardin ala-asteella opiskelleiden koulutyttöjen kerrottiin tapelleen erään pojan takia. Poliisien mukaan tytöt olivat sopineet tappelun koulunsa piha-alueella koulupäivän jälkeen.

Koulutyttöjen tappelua oli seuraamassa koulun seitsemän oppilasta. Poliisin mukaan tappelussa ei käytetty aseita eikä kaadettu ketään maahan. Menehtyneen tytön koulutoveri kertoi, että Joanna oli valittanut kesken tappelun rajua pääkipuaan. Pikkutyttö olikin soittanut vanhemmilleen, jotka vievät tyttärensä sairaalaan. Joanna menehtyi sairaalassa kolmen tunnin päästä tappelusta.

– He tappelivat pojan takia. Se oli niin typerää, Joannan koulukaveri Stephanie Soltero kertoi ABC News -sivuston mukaan.

Long Beachin pormestari Bob Foster kertoi traagisesta kissatappelusta lehdistötilaisuudessa, jossa hän muun muuassa lähetti syvät osanottonsa menehtyneen koulutytön perheelle. Fosterin mukaan tapausta on ”hyvin vaikea ymmärtää”. Willarin koulun pihamaa täyttyi Joannan kuoleman jälkeen kynttilöistä, pehmoleluista, ilmapalloista ja kirjeistä.